Kruipruimteisolatie
ABC Isolatie in
Hardenberg
<<=Terug naar plaats Hardenberg

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kruipruimteisolatie in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kruipruimteisolatieleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

ABC Isolatie
Korte spruit 6A
7773 NR Hardenberg

tel: 0523-760476

Extra informatie

Kruipruimte/vloer isolatie   
ABC Isolatie heeft ook isolatiemogelijkheden voor de vloer/kruipruimte. 
 
Naast isolatie van de spouwmuur draagt ook isolatie van de vloer- en kruipruimte spectaculair bij aan wooncomfort en een forse besparing op de energienota. ABC Isolatie past daarvoor de nieuwe SUPUR isolatiespray toe, waarmee een naadloze, goed geïsoleerde ruimte gegarandeerd is. Tijdens het isoleren van de onderzijde van de vloer behandelen we ook de funderingsstrook om de beruchte koudebruggen en tochtdoorgangen definitief te elimineren. De unieke eigenschappen van het geslotencellige polyurethaanschuim (pur) laten zich dank zij de naadloze aansluitingen optimaal gelden bij de isolatie van de kruipruimte. Vraag vrijblijvend bij ABC Isolatie naar uitgebreide informatie over de geheel nieuwe wijze van isoleren. 
 
De voordelen van vloerisolatie met SUPUR spray in beeld: 
 
  • waardestijging van uw huis of bedrijfspand 
  • optimaal wooncomfort 
  • positieve gezondheidseffecten door de afwezigheid van vocht en schimmels 
  • gunstige milieueffecten en lagere energienota’s