Kruipruimteisolatie
AZ isolatietechniek in
Scherpenzeel
<<=Terug naar plaats Scherpenzeel

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kruipruimteisolatie in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kruipruimteisolatieleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

AZ isolatietechniek
Groeperlaan 6
3925RE Scherpenzeel

tel: 06 - 16322020

Extra informatie

Bodem Isolatie in de kruipruimte   
De kruipruimte onder uw woning is vast niet uw favoriete plek. Helaas voelen vocht, tocht en schimmels zich hier wél thuis. Het gevolg: een koude vloer, een muffe lucht en schimmelplekken in uw woning. Maar ook: hout- of betonrot en roestende leidingen. Bodemisolatie maakt aan al deze ongemakken een einde. Dat levert u behalve wooncomfort ook nog eens geld op. Volgens een berekening van Milieu Centraal is het rendement van bodemisolatie vergelijkbaar met een rente van 8% op een spaarrekening. 
 
Optrekkende kou en vocht uit de kruipruimte wordt soms bestreden door het aanbrengen van een afdichtende laag op de kruipruimtebodem zoals schelpen of polystyreen chipjes. Zowel in theorie als in de praktijk blijkt zo’n afdichting geen gunstig effect te hebben op de warmte van de vloer. Sterker nog: in de winter voorkomt een dergelijke laag dat de warmte uit de bodem naar de kruipruimte kan komen, waardoor de vloer nog kouder wordt. In de zomer slaat de aardbodem namelijk warmte op. Deze warmte komt in de winter weer vrij. Zou u de bodem afdekken met bodemisolatie dan kan die warmte nergens heen en blijft de kruipruimte (en daarmee de vloer) erg koud. De bodemfolie van AZ isolatie laat deze warmte wel door. 
 
In de warmtecirculatie in de winter speelt ook het probleem van warmteverlies door de funderingsmuren. Dit zijn beruchte “koudebruggen”. Is de kruipruimte warmer dankzij de AZ isolatie bodemfolie, dan kan deze warmte worden afgegeven aan de vloer en aan de funderingsmuren. De funderingsmuren onttrekken dus minder warmte aan uw huiskamer, dat scheelt energie. Als u vervolgens uw vloer isoleert met AZ isolatie vloerisolatie dan beperkt u ook nog het warmteverlies door de vloer. Het gevolg is een warme vloer en een droge warme kruipruimte.