Kruipruimteisolatie
Budgetisolatie.nl in
Oudenbosch
<<=Terug naar plaats Oudenbosch

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kruipruimteisolatie in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kruipruimteisolatieleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Budgetisolatie.nl
Nijverheidsweg 19
4731 CZ Oudenbosch

tel: 0165 321444

Extra informatie

Kruipruimte   
Veel woningen hebben een kruipruimte onder het huis. Het is een ruimte die onder de begane grond van het hele huis loopt. De functie hiervan is dat er ruimte is voor onder andere waterleidingen en electra. Een kruipruimte is bereikbaar via één of meerdere kruipluiken, vaak zitten deze bij de voordeur. Het is belangrijk om een kruipruimte te isoleren. Kruipruimten van Nederlandse woningen zijn vaak vochtig. Als uw vloer niet of slecht geïsoleerd is, kan dit leiden tot schimmelvorming, kou in uw woonruimte en onnodige hoge stookkosten. Dit kunt u voorkomen door door isolatie in uw kruipruimten te laten aanbrengen. Hiermee bespaart u op de stookkosten en verhoogt u het woongenot. Door de vloeren te isoleren van de kruipruimte draagt u tevens bij aan het terugdringen van CO2 – uitstoot.