Kruipruimteisolatie
Duits Groep in
Nijmegen
<<=Terug naar plaats Nijmegen

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kruipruimteisolatie in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kruipruimteisolatieleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Duits Groep
Kerkenbos 10-36
6546BA Nijmegen

tel: 024 3734711

Extra informatie

JETSPRAY: KRUIPRUIMTES MILIEUVRIENDELIJK ISOLEREN   
Knauf Insulation JetSpray is dé uitkomst voor het brandveilig en duurzaam isoleren van kruipruimtes. 
De JetSpray is een 100 procent milieuvriendelijk en innovatief product. 
Het JetSpray systeem wordt toegepast op betonnen en steenachtige vloeren en is zeer geschikt voor kruipruimtes met een wat vochtig klimaat. 
Ook moeilijk te bereiken plaatsen in de kruipruimte, bijvoorbeeld bij leidingen en doorvoeren, kunnen met de JetSpray goed en naadloos geïsoleerd worden. 
 
ALLE KWALITEITS- EN MILIEUKEURMERKEN! 
 
Het JetSpray Systeem voldoet aan het Eurofins Indoor Air Quality certificaat en het VOC (A+) label. Deze keurmerken staan voor een hoge binnenlucht kwaliteit en voor een zeer lage uitstoot van schadelijke stoffen, zowel tijdens als na de verwerking. Daarnaast heeft JetSpray het Blue Angel keurmerk waarmee het product voldoet aan de hoge normen voor de milieuprestaties en geen gevaar vormt voor de gezondheid in de leefomgeving. 
 
Snelle verwerking met minimale overlast 
 
Om een kruipruimte gedegen te kunnen isoleren met JetSpray is een minimale hoogte van 50 centimeter een voorwaarde. Het isoleren van een kruipruimte met het JetSpray systeem neemt normaliter een dagdeel in beslag en is zowel voor nieuwbouw als renovatie van toepassing. De installatie wordt uitgevoerd door KI getrainde en gecertificeerde verwerkers en kent een snelle verwerking en minimale overlast. 
 
KRUIPRUIMTE ISOLATIE: MINDER ENERGIE EN MEER COMFORT 
 
Kruipruimtes zijn gevoelig voor vocht en energieverlies. Onafhankelijk onderzoek onderschrijft dat het isoleren van (onder)vloeren en kruipruimtes een energiebesparing oplevert die kan oplopen tot 15 procent! Het JetSpray systeem van Knauf Insulation heeft naast een hoge isolatiewaarde een 100 procent natuurlijk karakter en is daarmee de perfecte oplossing! We denken graag vooruit en bieden dé oplossing voor comfortabel en langdurig woongenot.