Kruipruimteisolatie
Wielders isolatie in
Nieuwe Pekela
<<=Terug naar plaats Nieuwe Pekela

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kruipruimteisolatie in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kruipruimteisolatieleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Wielders isolatie
Holland marsh 8a
9663AV Nieuwe Pekela

tel: 0597-674820

Extra informatie

Is uw woning voorzien van een kruipruimte? Dan kunt u met bodemisolatie profiteren van een eenvoudige manier om uw gasrekening te verlagen. In de meeste gevallen is bodemisolatie van Wielders isolatie binnen een halve dag aangebracht, zonder overlast of ingrijpende werkzaamheden. Met bodemisolatie kunt u uw vochtprobleem aanzienlijk verminderen, wat direct resulteert in een beter woonklimaat. Op blote voeten lopen, voelde niet eerder zo comfortabel.   
Wat is bodemisolatie? 
 
Voor bodemisolatie maken wij gebruik van onze Hr++Parel. Deze Hr++Parel overtreft traditionele producten in toepasbaarheid, prijs en kwaliteit. De Hr++Parel is klein en wordt onder de vloer geblazen via het kruipluik. Het is zelfs mogelijk om, onder het maaiveld, gaten in de buitenmuur te boren en daardoor de Hr++ parel in te blazen. Omdat de Hr++Parel een hogere isolatiewaarde heeft dan traditionele producten is het mogelijk om een laag van slechts 15 cm. toch een hoge isolatiewaarde te halen (Rc-waarde van 2,5 m2K/W). 
 
Zo werkt het 
 
De bodem van de kruipruimte is altijd koeler dan de vloer erboven. Vaak is de grond in de kruipruimte ook vochtig. Warmte in de woning wordt afgegeven aan deze koude bodem waardoor de temperatuur daalt. 
Behalve warmteverlies wordt vocht op de bodem ook nog eens door verdamping sneller opgenomen in de lucht. Hierdoor neemt de luchtvochtigheid in de kruipruimte toe. Bij bodemisolatie blazen wij de Hr++Parel naar binnen waarna deze vanzelf egaliseert. Daardoor ontstaat er een isolatielaag op de bodem. De lucht tussen de Hr++Parel en de vloer wordt droger en uw woning zal minder warmte verliezen. Bijkomend voordeel is dat problemen die veroorzaakt worden door vocht zoals een muffe lucht en schimmel minder snel voorkomen. 
 
Voordelen: 
 
· Meer wooncomfort 
· Lagere energie kosten 
· Gezonder leefklimaat 
· Hogere woningwaarde 
 
Lagere energierekening 
 
Bij koud weer koelt uw woning minder snel af. Omdat u hierdoor minder hoeft te verwarmen, bespaart u tussen 3 en 6 m³ gas per vierkante meter bodemoppervlakte per jaar. Voor een gemiddelde woning betekent dit al snel 150 m³ minder gasverbruik en dat ziet u direct terug op uw energierekening. 
 
Minder vocht in huis 
 
Met bodemisolatie van Wielders isolatie zorgt u ervoor dat uw kruipruimte minder vochtig is. Hierdoor is de kans op schimmelvorming op muren en plafonds een stuk lager, ook wordt uw woning minder aantrekkelijk voor 
huisstofmijt. Bovendien verlengt u hiermee de levensduur van gas- en cv leidingen in uw woning. 
 
Aanbrengen zonder overlast 
 
De Hr++Parels kunnen, afhankelijk van de toegankelijkheid van uw kruipruimte, meestal binnen een halve dag worden 
aangebracht. Hiervoor zijn geen ingrijpende werkzaamheden nodig. 
 
Waardestijging van uw woning 
 
Energiebesparende maatregelen worden gezien als woningverbetering, waardoor de waarde van uw woning stijgt. Daarnaast blijven de energielasten bij een goed geïsoleerde woning veel lager, waardoor de woning ook in de toekomst betaalbaar blijft. 
 
Bijdrage aan het milieu 
 
Met bodemisolatie van Wielders isolatie bespaart u flink op kosten én spaart u het milieu. U verbruikt immers minder gas en daarmee verlaagt u de CO2-uitstoot. 
 
Tien jaar garantie 
 
Bodemisolatie met Hr++Parels wordt uitgevoerd door Wielders isolatie. Zij hebben jaren ervaring met woning- 
isolatie. Om nog eens te onderstrepen dat u kiest voor een duurzame kwaliteitsoplossing, bieden wij u tien jaar schriftelijke garantie op Hr++ parels.