Kruipruimteisolatie
Smit Isolatiegroep in
Muntendam
<<=Terug naar plaats Muntendam

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kruipruimteisolatie in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kruipruimteisolatieleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Smit Isolatiegroep
Herman Gorterweg 1
9649 DA Muntendam

tel: 0598 626193

Extra informatie

Kruipruimte isolatie   
Heeft u last van optrekkende kou uit de vloer of kruipruimte? Of zelfs vochtplekken? Dat is erg naar, maar tevens eenvoudig te verhelpen door onze isolatiespecialist! Via de kruipruimte kan de isolatiespecialist de onderzijde van uw vloer na-isoleren met een solide laag PUR-schuim of isolatie chips of parels. 
 
Bij kruipruimte isolatie, wordt isolatiemateriaal aangebracht op de bodem van de kruipruimte van uw woning. Hiermee zal er door de aangebrachte laag een thermische schil ontstaan tussen de bodem en de kruipruimte. Het gevolg is dat er een barriere ontstaat tegen optrekkend vocht en koude. Deze toepassing vindt zowel in de bestaande bouw als de nieuwbouw plaats. 
Kruipruimte isolatie  
 
Isoleren nieuwbouw en bestaande bouw 
 
Onze isolatiespecialist kan tijdens de bouw van uw woning of bedrijfspand uw vloer isoleren door aan de bovenzijde of onderzijde van de vloer PUR-schuim aan te brengen. Als uw bouw al is voltooid en de isolatie is nog onvoldoende, dan kan onze isolatiespecialist dit alsnog voor u regelen. Hiervoor bewerkt hij uw vloer vanuit de kruipruimte. Smit Isolatiegroep handhaaft hierbij duidelijke regelgeving op het gebied van milieu en gezondheid. 
 
Werking chips en parels 
 
De werking is te vergelijken met die van een vaatwasmachine. Hier worden de kopjes droog ondanks dat er niet geventileerd wordt. Dat komt doordat de natte kopjes warm zijn en de bodem van de vaatwasser koud. Het vocht migreert daardoor naar de bodem waar het condenseert. Hoe groter het 
temperatuurverschil tussen kopjes en bodem, des te sneller de kopjes drogen. 
 
Dat zelfde effect krijgt u bij kruipruimte isolatie. De bodem is altijd koel. Naarmate de isolatielaag tussen de koude bodem en warme vloer dikker wordt, wordt het temperatuurverschil hoger en het klimaat droger in de 
kruipruimte. 
 
De chips of parels laten de vochtige lucht door, alwaar het op de bodem condenseert en blijft. Deze producten zijn veelal gemaakt van polystyreen en bestaan voor 99,6% uit lucht. Het materiaal reageert niet op andere producten, wordt niet afgebroken en neemt geen vocht op. 
 
Werkwijze PUR-schuim 
 
Onze isolatie-specialist neemt een slang met spuitpistool mee de kruipruimte of kelder in. Vervolgens wordt er PUR-schuim aan de onderzijde van uw vloer gespoten. PUR (Polyurethaan) is een kunststof schuim, dat door zijn luchtigheid erg geschikt is om warmte binnen te houden en kou en vocht buiten. 
 
Verhoog nu u wooncomfort, druk uw energielasten en maak een afspraak met onze isolatie-specialist voor uw kruipruimte! 
 
Werking Isodekens 
 
Voor het isoleren van uw kruipruimte zijn ook Isodekens geschikt. Isodekens zijn gemaakt van milieuvriendelijke kunststoffolie. Dit goedwerkende isolatiemateriaal voorkomt vochtproblemen. Al bestaande vochtproblemen worden met Isodeken verholpen. Deze vorm van isolatie brengt lage investeringskosten met zich mee, zorgt voor goede isolatie en een besparing op uw energiekosten. U krijgt 25 jaar garantie op het materiaal.