Kruipruimteisolatie
Isoleerwel in
Krimpen aan de Lek
<<=Terug naar plaats Krimpen aan de Lek

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kruipruimteisolatie in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kruipruimteisolatieleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Isoleerwel
Noord 86
2931SL Krimpen aan de Lek

tel: 06 53956930

Extra informatie

Wanneer de kruipruimte van de vloer minder hoog is dan 25 centimeter, is het niet mogelijk om vloerisolatie aan te brengen. U kunt ervoor kiezen om de kruipruimte dieper te maken. Isoleerwel zuigt dan met een zuigwagen de kruipruimte leeg. U kunt er in deze situatie echter ook voor bodemisolatie kiezen en toch besparen op uw energiekosten!   
Wat is bodemisolatie? 
 
Een kruipruimte is vochtig en koud. Bij bodemisolatie wordt de bodem van de kruipruimte afgedekt waardoor het vocht en de kou vanuit de bodem onder de isolatielaag blijft. Voor iedere situatie is een passende oplossing! 
 
Wanneer er een isolatielaag op de bodem van de kruipruimte is gelegd, wordt de lucht boven de isolatielaag droger en warmer, waardoor er minder energieverlies is in uw woning. 
 
Materialen voor bodemisolatie 
 
Er zijn verschillende typen bodemisolatie waarvoor u kunt kiezen. 
 
HR Grafiet isolatieparel 
 
HR Grafiet isolatieparels trekken geen vocht aan en zijn erg ligt van gewicht, daarom gaan ze drijven op het eventueel vocht in de kruipruimte en vormen zo een laag van isolatie. 
 
Schelpen 
 
Naast het storten van isolatieparels kunt u ook schelpen in de kruipruimte laten storten. Deze milieuvriendelijke isolatie laat geen vochtige lucht door in de kruipruimte, zelfs wanneer de schelpen voor een deel onder water liggen. 
 
Kalkkorrels 
 
Uw kruipruimte laten ophogen kan met verschillenden materialen, kalkorrels zijn qua kosten de middenklasse. Kalkorrels komen vrij als restproduct van waterontharding bij een drinkwater bedrijf, hierdoor wordt het milieu dus minimaal belast en kiest u voor een natuurproduct. 
 
Bodem ophogen 
 
Sommige woningen in bepaalde regio’s in nederland kampen met een verzakte kruipruimte. Isoleerwel heeft diverse oplossingen ter ophoging van de kruipruimte. 
 
 
Lava 
 
Uw kruipruimte laten ophogen kan met verschillenden materialen, Lava zijn stukjes vulkanisch gesteente met veel kleine holtes. Waardoor het erg ligt van gewicht is, daarom is de kans op verzakking in de toekomst iets minder groot. 
 
Zand 
 
Uw kruipruimte laten ophogen kan met verschillenden materialen, zand is daarvan één van de voordeligste. Het voordeel is dat mocht de bodem van de kruipruimte door de jaren heen weer verzakken u voordelig deze weer wat bij kunt laten vullen. 
 
Staat er in u kruipruimte permanent water? 
 
Isoleerwel kan een stevig bodemfoliekuip in uw kruipruimte monteren, u heeft dan voortaan een kurk droge kruipruimte. Lees hier meer over de bodemfoliekuip