Kruipruimteisolatie
Spouwmuurisolatie Noord in
Joure
<<=Terug naar plaats Joure

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kruipruimteisolatie in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kruipruimteisolatieleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Spouwmuurisolatie Noord
De Brekken 6-4
8502 TN Joure

tel: 0513-413795

Extra informatie

Voorkom schade aan uw woning door bodemisolatie   
Vocht en kou in huis zorgt voor veel ongemak. Er kunnen schimmelplekken ontstaan, uw vloer voelt kil aan en u zult wellicht een muffe lucht in huis ontdekken. Maar vocht kan ook schade veroorzaken, zoals betonrot en corrosie van uw leidingen. 
 
Een laag bodemisolatie op de bodem van de kruipruimte verlaagt de relatieve luchtvochtigheid in de ruimte. Een unieke oplossing waarmee tevens minder warmte verloren gaat. Het isoleert op een effectieve manier de begane grondvloer van de woning, en zorgt zo voor minder temperatuurverschillen in uw huis. 
Bodemisolatie door de grijze parels van Neopixels® 
 
Voor uw bodemisolatie gebruiken we de duurzame, unieke grijze parels van Neopixels® Premium HR. Dit isolatiemateriaal is een kant en klaar product, speciaal ontwikkeld voor zowel kleine als grote kruipruimten in nieuwe en bestaande woningen. Met een relatief dunne laag Neopixels creeren we voor u een hoge isolatiewaarde. 
 
Voordeel van die dunne laag is dat u bij eventuele calamiteiten in de kruipruimte overal gemakkelijk bij kunt komen. Het isolatiemateriaal is waterafstotend en heeft een lage vochtopname, wat het zeer geschikt maakt voor vochtige kruipruimtes. 
 
De voordelen van Neopixels op een rij 
 
  • Uiterst geschikt voor spouwruimtes (muren en vloeren 
  • Naadloos aansluitende isolatie 
  • Waterafstotend 
  • Maatvast 
  • Hoge eco-efficiëntie (milieuvriendelijk) 
  • Hoge weerstand tegen veroudering en verrotting (duurzaam) 
  • Gemakkelijk te recyclen (duurzaam) 
  • Neopixels® bevatten geen roet 
  • 20% hogere isolatiewaarde 
 
Isolatiewaarde van Neopixels voor uw bodemisolatie 
 
TNO heeft berekeningen uitgevoerd voor de warmteverliescoëfficiënt van een begane grondvloer van een tussenwoning boven een kruipruimte volgens NEN 1068:2012. In onderstaande tabel ziet u deze berekeningen voor een tussenwoning met een geventileerde kruipruimte.