Kruipruimteisolatie
Comfort Company in
Heerenveen
<<=Terug naar plaats Heerenveen

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kruipruimteisolatie in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kruipruimteisolatieleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Comfort Company
De Ynfeart 7-600
8447 GM Heerenveen

tel: 0315 -270 665

Extra informatie

Bespaar tot € 185,- per jaar met kruipruimte isolatie   
Binnen 1 dag klaar en snel terugverdiend! 
 
  • Duurzame isolatie tegen kou vanuit de grond 
  • Wordt aangebracht zonder overlast voor bewoners 
  • Werkt perfect in combinatie met spouwmuurisolatie – nu tot 30% subsidie 
 
Goede kruipruimte isolatie zorgt voor energiebesparing en een warme vloer 
 
Door uw kruipruimte te isoleren bespaart u niet alleen energie. U verbetert ook het comfort, de kwaliteit en de duurzaamheid van uw woning. Na de gevel en het dak is uw vloer de grootste koudebrug. Voorkom een onaangename, koude vloer met goede kruipruimte isolatie. Een vloer kun je isoleren vanuit de kruipruimte of van boven de vloer. Vloerisolatie levert ook een grote besparing op bij houten vloeren. 
 
Binnen 1 dag een zuiniger huis! 
 
Vocht trekt ongenode gasten aan 
 
Kruipruimtes die niet geïsoleerd zijn, zijn vaak vochtig. Dat kan allerlei gevolgen hebben: een koude vloer, een muffe lucht of stank in huis of condens op de ramen. Er kunnen zich zwammen of schimmels gaan vormen en een vochtige kruipruimte kan ongedierte aantrekken. 
 
Rot en roest 
 
Een vochtige kruipruimte kan uw woning aantasten. Vloerbalken kunnen gaan rotten en leidingen kunnen gaan roesten. Dit kan aardig in de onderhoudskosten gaan lopen. 
 
Isolatie maakt uw woning beter 
 
Door uw kruipruimte te isoleren met isolatieparels dringt u het energieverlies via de vloer drastisch terug. De kruipruimte blijft droog en warm. Nare luchtjes verdwijnen, schimmelvorming en schade worden voorkomen en uw woning krijgt weer een gezond en aangenaam binnenklimaat.