Kruipruimteisolatie
Isotechniek Nederland B.V. in
Duiven
<<=Terug naar plaats Duiven

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kruipruimteisolatie in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kruipruimteisolatieleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Isotechniek Nederland B.V.
Segment 3
6921 RC Duiven

tel: 0313 422422

Extra informatie

Voordelen kruipruimte-isolatie   
Een vochtige kruipruimte leidt veelal tot een vochtig huis. En dat kan niet alleen tot de gezondheidsproblemen leiden, maar ook tot allerlei praktische problemen zoals hout- en betonrot en schimmels. Het isoleren van uw kruipruimte heeft daarom veel direct merkbare voordelen.  
De voordelen van het isoleren van uw kruipruimte op een rij  
 
Wij zetten hieronder de belangrijkste voordelen van het isoleren van uw kruipruimte op een rij: 
 
• Kruipruimte isolatie zorgt voor een droger huis en een behaaglijk leefklimaat. 
• Geen last meer van optrekkend vocht uit de kruipruimte naar de woning. 
• Kruipruimte isolatie voorkomt vocht en schimmels in huis en zorgt daarmee voor uw gezondheid (gunstig voor mensen met luchtwegaandoeningen en reuma). 
• Kruipruimte isolatie voorkomt aantasting van balken, vloeren en leidingen. 
• Kruipruimte isolatie weert ongedierte als pissebedden, muggen, slakken en zilvervisjes. 
• Kruipruimte isolatie zorgt voor een besparing op de energiekosten  
• De investering in kruipruimte isolatie is relatief laag. BTW tarief nu geen 21%, maar slechts 6%. 
• Investering in kruipruimte isolatie is eenmalig, de besparingen op de energierekening voor altijd. 
• Het isoleren van de kruipruimte geeft weinig overlast. 
• De kruipruimte en de leidingen blijven ook na de isolatie toegankelijk.  
 
Overtuigd van de voordelen van kruipruimte-isolatie? 
 
Bent u overtuigd van de voordelen van kruipruimte-isolatie? Wij adviseren u graag of uw huis geschikt is voor kruipruimte-isolatie. Maak meteen een vrijblijvende afspraak en u hoort van de Isotechniek isolatie adviseurs wat de mogelijkheden zijn! 
 
Werkwijze kruipruimte-isolatie 
 
Omdat de kruipruimte van een huis meestal onder het maaiveld ligt is deze erg gevoelig voor vocht. Daarom is het belangrijk de bodem van de kruipruimte te isoleren en zo vochtproblemen op te lossen en te voorkomen. Isotechniek heeft diverse mogelijkheden om bodem van uw kruipruimte te isoleren. Het vocht condenseert dan niet meer tegen de vloer, maar tegen het isolatiemateriaal. Veelal kan het isoleren van de kruipruimte prima in combinatie met het isoleren van uw vloer. Het isoleren van uw kruipruimte is bovendien snel en zonder verbouwing te realiseren. Meestal is kruipruimte isolatie binnen een dag klaar! Om uw kruipruimte te kunnen isoleren is een minimale hoogte van 20 tot 30 cm nodig. 
 
Mogelijkheden voor kruipruimte-isolatie 
 
Isotechniek biedt voor de isolatie van kruipruimten diverse mogelijkheden. Op de zandbodem wordt een laag isolerend materiaal aangebracht. Afhankelijk van de situatie gebruiken we Isoparels, Klimadekens®, Pur’fect of Warmcel®. Bij het toepassen van onze grijze Isoparels worden de parels in de kruipruimte gespoten om vervolgens de gehele kruipruimte op te vullen. Bij het toepassen van Klimadekens®, wordt gebruikt gemaakt van elkaar overlappende elementen van kunststof (PE) folie gevuld met Isoparels. Door de isolerende werking daalt de bodemtemperatuur in de kruipruimte en daalt de maximale damp-spanning boven en onder het deken. Deze daling zorgt ervoor dat er nauwelijks vochttransport meer plaats kan vinden. 
 
Overtuigd van de voordelen van kruipruimte-isolatie? 
 
Bent u overtuigd van de voordelen van kruipruimte-isolatie? Wij adviseren u graag of uw huis geschikt is voor kruipruimte isolatie. Maak meteen een vrijblijvende afspraak en u hoort van de Isotechniek isolatie adviseurs wat de mogelijkheden zijn!