Kruipruimteisolatie
Van den Berg Isolatie in
Borger
<<=Terug naar plaats Borger

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kruipruimteisolatie in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kruipruimteisolatieleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Van den Berg Isolatie
Strengenweg 1g
9531 TE Borger

tel: 0599-639224

Extra informatie

Optimale bodemisolatie met isolatieparels   
Voor optimale bodemisolatie werken wij met EPS isolatieparels HR++. Isolatie van uw kruipruimte met deze korrels zorgt voor een veel kleiner temperatuurverschil tussen de kamers en de kruipruimte. Dit biedt maximale isolatiewaarde en daarmee een aantrekkelijke energiebesparing. 
 
Hoe werkt bodemisolatie? 
 
Bij bodemisolatie van uw woning, brengen wij een laag EPS parels HR++ aan in de kruipruimte van uw huis. Met een slang door het kruipluik brengen wij een optimaal verdeelde laag isolatiekorrels aan, waarmee de hele bodem goed afgesloten wordt bedekt. 
 
De EPS isolatieparels HR++ sluiten de bodem vochtdicht af. Dit voorkomt dat verdamping van vocht warmte onttrekt aan de lucht in de kruipruimte. Een droge kruipruimte blijft warmer, waardoor deze door de vloer minder warmte onttrekt aan de woning. Zo kunt u behoorlijk wat energie besparen. 
Bijkomende voordelen van bodemisolatie 
 
Voorkom schimmelvorming 
 
In een vochtige kruipruimte vormen zich gemakkelijk en ongemerkt schimmels. Deze schimmelplekken breiden zich steeds verder uit, op den duur ook naar de rest van de woning. Door isolatie met deze parels of korrels voorkomt u schimmelvorming. 
 
Voorkom aantasting van leidingen en kabels 
 
Vocht is een vijand van leidingen en kabels in de woning. Denk aan waterleidingen, gasleidingen en bekabeling voor bijvoorbeeld elektriciteit, internet en televisie. Isolatiekorrels voorkomen vorming van vocht en daarmee aantasting van uw leidingen en kabels. 
 
Voorkom houtrot en betonrot 
 
Betonrot en houtrot zijn grote bedreigingen voor uw fundering en vloeren. Geef rot geen kans in een droge kruipruimte met EPS parels HR++. 
 
Terugverdientijd bodemisolatie 
 
De terugverdientijd van uw investering in bodemisolatie met EPS parels HR++ is slechts 6 jaar. 
Voordelen van bodemisolatie 
 
  • snel aangebracht 
  • milieuvriendelijk 
  • naadloos 
  • 100% vochtdicht 
  • hoogste isolatiewaarde 
  • snelle terugverdientijd