Kruipruimteisolatie
Frythermo in
Franeker
<<=Terug naar plaats Franeker

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kruipruimteisolatie in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kruipruimteisolatieleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Frythermo
Salverderweg 65 A
8801 PT Franeker

tel: 06-12797774

Extra informatie

Kruipruimte isoleren   
Heeft u een kruipruimte onder uw vloer? Heeft u er al eens over nagedacht om in die kruipruimte isolatie aan te laten brengen? Er gaat namelijk gemiddeld 15% van de warmte verloren via de vloer. Als u uw kruipruimte isoleert, heeft dit dus een positief effect op uw energierekening. 
 
Bij kruipruimte isolatie wordt er polyurethaan onder de begane grond gespoten. Polyurethaan is uitermate geschikt als isolatiemateriaal omdat het een fijne celstructuur met een uitzonderlijk hoge isolatiewaarde heeft. Polyurethaan dekt alle kieren af zodat het naadloos past. Hierdoor kan er geen vocht of nare lucht naar boven trekken. Het zorgt ook voor een goede scheiding tussen het klimaat in de kruipruimte en in de woonruimte. In de woonruimte is de temperatuur gelijkmatiger en de vloer zelf is warmer. Dankzij de isolatie wordt het klimaat in de woonruimte niet meer beïnvloed door het klimaat in de kruipruimte.